TapioKoskinen Natosta ja armeijasta "Tää polku ei vie minnekkään,nyt sen ..."

Hyvä veli verkosto voimissaan

Näin sitä rahaa tehdään kavereille. Saman selvityksen olisi saanut oppilastyönä tai virkamiestyönä yksinkertaisella kyselylyllä.

 

Esko Aho selvityshenkilöksi Varsinais-Suomen positiiviseen rakennemuutostilanteeseen

Työ- ja elinkeinoministeriö  22.3.2017 17.00 
TIEDOTE

Elinkeinoministeri Mika Lintilä on pyytänyt entisen pääministerin Esko Ahon selvityshenkilöksi, jonka tehtävänä on selvittää meriklusteriin ja autoteollisuuteen liittyvää ns. positiivista rakennemuutosta.

– Varsinais-Suomessa on käynnissä myönteinen kehitys, jossa erityisesti meriklusteri ja autoteollisuus tarvitsevat lisää työntekijöitä. Sen myötä on syntynyt tarve selvittää myös niitä keinoja, joilla rekrytointia ja työvoiman liikkuvuutta voidaan helpottaa, sanoo ministeri Lintilä.

– Tietyille paikkakunnille on jo syntynyt työmarkkinoiden kohtaanto-ongelmasta kertovaa työvoimapulaa. Tarkoitus on, että voimme käyttää Ahon selvitystä pilottina vastaavanlaisten tapausten yhteydessä myös muualla jatkossa.

Selvityksen on tarkoitus valmistua alkukesän aikana.

 

Ja tämä porukka (hallitus) sanoo että Sote tuo säästöjä kun näinkään yksinkertaisessa asiassa ei säästetä. Tämä ilmeisesti kielii siitä että "Hyvä veli" verkosto jatkaa yhteisten rahojemme jakamista. 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän TapioKoskinen kuva
Tapio Koskinen

Aho tekee kuulema selvityksen ilmaiseksi (Il)
Ilmaiseksi ? En tiedä onko meidän ministeri tyhmä vai pitääkö hän meitä niin tyhminä että uskomme että Aho tekee selvityksen ilmaiseksi. Tämäkin on malli esimerkki siitä että keskusta ei pääse hyvä veli verkostosta sitten millään. "Ilmaisen" selvityksen jälkeen tulee rahakkaita toimenpide ohjelmia tai vastaavia joita toteuttamaan palkataan Aho tai hänen lähipiiriin kuuluva konsultti yritys. Ennen kuin joku närkästynyt keskustalainen alkaa kommentoimaan. niin voin vain onnitella että jonkunhan pitää olla lehmän kaupoillakin ykkönen. Muut valta puolueet kylläkin hengittää tässäkin kisassa teidän niskaan. Niin että skarppina nyt. Sotessa on paljon yhteistä rahaa jaossa johon kokoomus on jo iskenyt silmänsä. Ettei teille tule siellä hallituksessa keskenänne riitaa jakosuhteista niin voisitte kokontua yhteisen panderollin alle jossa tekstinä: "Kaveri piirille kans" Siitä tyhmempikin tajuais että olette yhteisellä asialla.

Toimituksen poiminnat