TapioKoskinen Natosta ja armeijasta "Tää polku ei vie minnekkään,nyt sen ..."

Onneksi on minua viisaammat päättäjät

Minä tyhmänä ihmisenä en olisi älynnyt antaa laivayhtiöille satoja miljoonia. onneks päättäjät älysivät. Jos eivät olisi niin markkinat olisi tullut ja hoitanut homman ilman tukia. Eihän se käy että markkinat alkavat toimia miten sattuu, ja ilman meidän rahoja. Lisäksi olisi kiinalaisen telakkatyöläisen päivä ollut pihalla, juuri kun hän oli paikallisesti sopinut että kyllä 10 tunnin päivä on sopivan pitkä. Toinen asia mikä ei olisi tullut mieleen, on Veikkauksen hallitus paikat. Jos olisin ollut Sipilän paikalla ja kaveri olis tullut valittaa tekemisen puutetta, niin en olisi varmaan keksinyt tarjota paikkaa missä ei tarvitse tehdä mitään ja josta vielä maksetaan. Minä olisin tyhmänä tarjonut jotain harrastusta, mistä olisi vielä itse joutunut maksamaan. Jotkut on päästänyt painonsa nousemaan "megalomaanisiin" suhteisiin. Minä (110 kg) olisin tyhmänä huomauttanut jo 100 kohdalla että varo. 200 kohdalla olisin sanonut että meillä ei ole välineitä hoitaa noin isoja ihmisiä, nyt on pakko laihduttaa. 200 ylöspäin olisi minulta loppunut neuvot, mutta onneksi minua viisaammat ymmärtää enemmän kuin minä. He tietävät että ihmisen on saatava nykyisin tehdä itselleen mitä haluaa.  Yhteiskunnan tulee vaan ymmärtää, tukea ja toimia maksumiehenä. En olis myöskään keksinyt miten ylipainosista saa idean vientituotteeksi. Mutta Iisalmessa on, firma valmistaa ambulansseja johon mahtuu 400 kiloisia potilaita. Siinä tarvitaan varmaan henkilökunnalle kuusi istumapaikkaa, en tiedä. Vielä yksi asia missä paljastui oma tyhmyyteni. En tiennyt että äitiyspakkaus voi traumatisoida ihmisiä. Johtuukohan se siitä että niissä piilotellaan äitejä ? No, onneksi Vihreät on alkaneet selvittämään asiaa eduskunnassa. Tässä on vain neljä päivän juttua. Kaksi kertoo miten meidän yhteisiä rahoja sijoitetaan älykkäästi. Kolmannessa yksilön vapaus, eli mihin puututaan ja mihin ei (huumeet, alkoholi, tupakka, jne) Viimisessä ihmetyttä että, onko joillekin mailma jo näin valmis. Niin kuin eduskunnassa ei muuta pähkäiltävää.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Niinpä, onneksi on viisaat päättämässä. Tänään mm. tuli uutinen jossa päättäjämme kävivät paikan päällä Ameriikoissa asti sote mallia katsastamassa. Bisnesluokassa totta kai matkustivat kun bisnestä tehdään. Meidän rahoilla!

Virossa olisi malli saatavissa 10 miljoonalla! Se on yksinkertainen käyttää, että Pihtiputaan mummokin sen oppisi ja samalla kaikki saisivat yhteiskunnan nettitunnukset joilla voisi hoidella muutkin asiat.
Mutta, siihen sisältyy suuri muttia; se on LIIAN halpa, LIIAN helppo käyttää, LIIAN lähellä ja se tekisi turhaksi monia monituisia suojatyöpaikkoja hallinnossa, eikä se varmasti tekisi hyvää herrojen bisneksille/lahjuksille!

Toimituksen poiminnat