TapioKoskinen Natosta ja armeijasta "Tää polku ei vie minnekkään,nyt sen ..."

200 Kela:jaa

Meillä on tällä hetkellä ihmisiä ketkä näkevät hetkittäistä nälkää ja puutetta, koska kela:n korvaus käsittely on ruuhkautunut. Minä seuraan tällä hetkellä kyselytuntia jossa on koolla porukka joka saisi asian korjattua heti. Nyt meidän "paras a-ryhmä" voivottelee ja kyselee tyhmiä toisiltaan. Miksei pääministeri tai puhemies pyydä puheenvuoroa ja sanoisi että: nyt kun on koko porukka koolla niin eikö tehdä päätös ja sorvataan lupalappu jossa jokaiselle tuen hakijalle pistetään vielä tänään rahaa tilille, Tasataan tilit sitten ajan kanssa. Jos hallitus ei kykene reagoimaan nopeasti näin pienen (ei yksilötasolla pieni asia)asian hoitamiseen, niin miten voimme luottaa että sote onnistuu tällä porukalla. Itse en usko että tämä hallitus näkee vaalikauden loppua. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Kappalejako helpottaa lukemista.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Kelassa on jouduttu hankkimaan nenäliinapaketit asiakaspalvelutiskeille, koska itkeviä asiakkaita on niin paljon.

Käyttäjän TapioKoskinen kuva
Tapio Koskinen

Sori, jos et saanut asiasta selvää. Yritin kiinnittä ihmisten huomion siihen, että yksi asia olisi ollut helposti selvitettävissä. En lähettänyt mun surkeaa kirjoitus asua arvioitavaksi, koska tiedän ilman toisia että en osaa kirjoittaa kaikkea oiken.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Ei ole näkynyt Sipilää telkkarissa vaatimassa köyhille leipää pöytään. Taitaa olla muut asiat tärkeämpiä.

Pekka Iiskonmaki

#4
Miksi kukaan ei halua puhua totta duunareista?

AY -liike on mafia/syndikaatti joka kerää suojelurahan työmarkkinoilta.

Ei niitä kiinnosta työtön duunari ja sen kohtalo.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Käytännössä pitäisi kunnissa pistää kriisijaot pystyyn. Koska oikeasti tällä hetkellä Kelan takia ihmiset ovat ilman rahaa ja ruokaa.. Lainaa saa jotka saavat.. Jne. Pitäisi Kelojen pistää joku jakamaan 20-50€ arvoisia lipukkeita joilla saisi ostettua ruokaa ynm... Ja tuo lipuke annettaisiin kun koneelta tarkistettaisiin missä vaiheessa käsittelyt on menossa.! Näin ei huijarit hyötyisi!

Toimituksen poiminnat