TapioKoskinen Natosta ja armeijasta "Tää polku ei vie minnekkään,nyt sen ..."

Hävetkää ihmiset

Kehtaatte kirjoittaa mielipiteitänne ja ajatuksianne, ihan miten sattuu ja missä sattuu (somessa), tästä ajasta ja ihmisistä ilman että teillä on siihen oikeuttava status. Oikeus oikeanlaiseen mielipiteen ilmaisuun kuuluu niille, ketkä ovat saaneet siihen koulutuksen, omistaa tiedoitusvälineen tai on vaaleilla asemaansa valittu. Nyt te olette mielipiteinenne aina jalkeilla ja niitä tyrkyttämässä(...tanan populistit), eihän tästä tule mitään. Ennen sentään oli Tiedoitusvälineet jotka piti huolen että tällainen kirjoittelu oli kontrollissa. Nyt ei edustajamme (ne 200 jotka syyttelee edellisiä ja sitä edellisiä 200:taa että tekin teitte tai ette tehnyt tai jotain tehtiin) voi keskittyä siltarumpuihin rauhassa kun pitää vastata twiitteihin ja mitä kaikkia niitä onkaan. Eihän siitä tule mitään että me tavikset kirjoitellaanaan miten ja mistä sattuu niin kuin tämäkin (meinasin kirjoittaa "juttu" , vaikken ole toimittaja) sepustus, täynnä kielioppi virheitä ja kieliasukin on hankittu ympäri Suomea. Eihän tästä kukaan ota selvää. Kommentointia varten on toimittajat. He selittävät meille mitä edustajamme tarkoittaa, vastavuoroisesti toimittajat tiedottaa edustajillemme jos heitän joku asia harmittaa (tämä siinä tapauksessa jos mielipiteet poikkeaa kovasti toisistaan). Nyt tätä dynamiikka on tullut sotkemaan tavikset, hävetkää. Jos teillä on asiaa  jostain niin tehkää se vanhan aikaisesti, eli tuotte mielipiteenne vain kaveripiirin tietoon (taas sama laulu) tai annatte puolisonne (ei muiden) kuulla kun kaikki menee päin .... Jättäkää edustajat rauhaan. Kavereilla on edustuksia ympäri pitäjää ja vielä pitäis keskittyä sun murheisiin. Mene yksityiselle valittamaan, älä meille.

 

P.S. Harmi että CDU (Saksa) käytti populismi kortin, tuontitulleista. Tuli kiire ennen kuin toiset käyttää sen. Siksi harmittavaa että tällaiset otsikot alkaa herättämään USA:n. Meiltä loppuu otsikot Trumpin tekemisistä    

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Hyvin kynäilty; kynäilty etteivät asiantuntijatoimittajat loukkaannu. Totta veistelit ja vesselisti vielä. Kiitos.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Määrä tuhoaa laadun, niin se vain menee. Blogin aloittajan kirjoitus on hyvä, tuore ja vähän erilainen kuin nuo ainaiset toistot. Niitä ei jaksa, ei haluakaan lukea, koska se on väliin kuin piru lukisi raamattua. Joku toistaa koko ajan samaa (aivopesu) tai ovelimmissa "höpinöissä" asiapohja näyttäisi olevan kunnossa, mutta lopullinen päämäärä on hämärän peitossa. Ja myös jää sellaiseksi hyvin monelle. Kaikki vaikuttaa vähän enemmän arkeen kuin mieleen, sitä saisi ja soisi jokaisen varoa. Kun asiaa muutetaan, ei se välttämättä muuta ihmistä mihinkään suuntaan. Mutta ehkä pakottaa tekemään vastoin omaa tahtoaan. Ymmärrys ei ole aina taattu. Tulkkaus hyvin usein perin mielivaltaista ja harhaan johtavaa.

Toimituksen poiminnat